Лектор: Малаксіано Микола Олександрович

Час: Це регулярна конференція. Заняття проводяться відповідно до розкладу.

Підключитися до конференції Zoom
https://us04web.zoom.us/j/81629989018?pwd=W7qHqXewSUKa6eEgoNrFRfUsyIKEjM.1

Ідентифікатор конференції: 816 2998 9018
Код доступу: 000

Консультації в Zoom за тим же посиланням кожного четверга о 14:40.

Реферати надсилати за адресою: onmu.malaksiano@gmail.com

Зв'язок з викладачем: 050-1657016

------------------------------

Метою навчальної дисципліни «Методологія управління IT-проектами» є здобуття загальних і спеціальних компетентностей, які необхідні для розв’язання комплексних проблем професійної та дослідницько-інноваційної діяльності з використанням сучасних методів та підходів до управління проєктами та програмами, а також здобуття соціальних навичок, потрібних для наукової та професійної діяльності здобувачів.

Предметом дисципліни «Методологія управління IT-проектами» є концептуальні, методологічні та методичні засади управління проєктами та програмами. Дисципліна спрямована на здобуття ґрунтовних знань щодо методології реалізації проєктів та програм і механізмів управління ними,
формування у студентів системи теоретичних знань і набуття практичних навичок у сфері планування, оцінки, моніторингу та супроводження проєктів. В рамках даної дисципліни розглядаються проблеми обґрунтування  доцільності проєктів, вивчаються різні форми організаційної структури управління проєктами та основні підходи до планування, структуризації і контролю проєктів. Вивчаються питання сітьового та календарного планування, оцінки та контролю виконання проєктів, питання управління ризиками та якістю в проєктах, тощо.