Організація та проектування систем на базі контролерів та сенсорів

Посилання на заняття:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85630970050?pwd=WEtHK0llaWZmTWtmTnhPUlVqRmlGUT09

Meeting ID: 856 3097 0050

Passcode: 1

згідно розкладу.


Викладач: Гунченко Юрій Олександрович, gunchenko@onu.edu.ua, тел. 093-4473467
консультації: щопонеділка о 14.30


Дисципліна «Організація та проектування систем на базі контролерів та сенсорів» спрямована на здобуття ґрунтовних знань у галузі комп’ютерних наук, передбачає застосування теорій та методів інформаційних технологій.

В рамках даної дисципліни розглядаються проблеми побудови та організації функціонування сенсорів, проектування систем на основі контролерів, їх моделювання та програмування.

Передумови для вивчення дисципліни. Дисципліна пов’язана зі змістом дисциплін «Фізика», «Теорія алгоритмів» та «Моделювання систем».

Метою навчальної дисципліни є здобуття загальних і спеціальних компетентностей, які необхідні для проведення теоретичних та експериментальних досліджень в галузі комп’ютерних наук; застосовування математичних методів й алгоритмічних принципи в моделюванні, проектуванні, розробці та супроводі інформаційних технологій; здійснення розробки, впровадження і супровід інтелектуальних систем аналізу й обробки даних організаційних, технічних, природничих і соціально-економічних систем.

Завданнями, що мають бути вирішеними у процесі викладання дисципліни, є набуття здобувачами компетентностей за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки, освітньо-професійною програмою «Цифрові технології в торгівлі та підприємстві».