Дисципліна «Злиття та поглинання»  вивчає основні процеси реалізації угод з поглинання і злиття підприємств. Дисципліна спрямована на оволодіння здобувачами теоретичними знаннями та практичними навичками у галузі поглинання і злиття підприємств. Ці знання відповідають завданням підготовки фахівців з фінансово-економічної безпеки. Вивчення дисципліни сприяє здобуттю необхідного обсягу та рівня загальних знань у галузі поглинання і злиття підприємств.

Передумови для вивчення дисципліни: дисципліни «Злиття та поглинання»: дисципліна повинна ув’язуватися зі змістом дисциплін «Макроекономіка (поглиблений рівень)», «Мікроекономіка (поглиблений рівень)», «Фінансовий контролінг», «Оцінка вартості бізнесу», «Фінансово-економічна безпека підприємства».

Метою навчальної дисципліни «Злиття та поглинання» є формування системи знань з процесів об’єднання корпоративних структур, поглинання інших підприємств, а також надання здобувачам методологію оцінки та принципи інтеграції компаній на етапі після злиття.

1    

Автор курсу: Воркунова Ольга Вячеславівна

Доцент кафедри «Економіка і фінанси» 
ННІМБ ОНМУ, к.е.н., доцент 

Зворотній зв'язок:

e-mail: i.ramazanov@gmail.com